Frank Visser en Viktor Brand nieuw SBS-duo

20 september 2015 18:34 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS/Thuis op Zondag

Presentator Viktor Brand staat vanaf maart volgend jaar Frank Visser bij in het nieuwe SBS-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. 

De meester deelde het heuglijke nieuws live tijdens de eerste aflevering van middagprogramma Thuis op Zondag.

Viktor en Frank

Aan presentatoren Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg vertelde de 64-jarige strafpleiter over zijn nog altijd opmerkelijke overstap. Hij gaf aan voor het eerst weer toekomst te zien na 20 jaar bij de publieke omroep. Er waait een frisse wind, zo was Visser vooral verheugd over de positieve energie en het feit dat er ineens allemaal nieuwe bureaus en computers aangerukt worden om zijn programma tot een succes te maken. Nóg een nieuw element is Viktor Brand die het programma samen met Visser gaat presenteren.

"Weinig met rechtspraak"

Viktor gaf heel eerlijk toe weinig verstand te hebben van rechtspraak, om daar aan toe te voegen dat dit ook niet hoeft omdat het de expertise is van meester Visser. Samen gaan ze hun best doen burgers te helpen met langlopende juridische conflicten. Van burenruzies tot problemen met huisbazen en overheidsinstanties, Viktor en Frank doen hun best alle betrokken partijen weer rust te brengen. Het programma zoekt nog mensen die hulp kunnen gebruiken. Opgeven kan via de website van SBS 6.

Eerder deze week had meester Frank al een primeur te pakken toen hij zijn Donald Duck debuut maakte.

Zie ook:
Ons video-interview met Kim-Lian van der Meij over Thuis op Zondag

Meer over