Frank Visser vooral druk met stedelijke ruzies voor SBS

31 januari 2016 20:12 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

Meester Frank Visser gaat in zijn nieuwe SBS-programma vooral conflicten oplossen tussen buren in de grote stad. Daar gaat het er vaak extreem aan toe.

De voormalige rijdende rechter kwam in Thuis op Zondag vertellen over zijn nieuwe programma Meester Frank Visser Doet Uitspraak dat op maandag 28 maart van start gaat bij SBS 6.

300 kippen

Momenteel zijn de opnames nog in volle gang, maar volgens 's lands bekendste tv-rechter wordt deze serie behoorlijk spectaculair. De tijd dat hij een uitzending kon vullen met overhangende coniferen en kibbelende buren lijkt voorbij. Zo gaat Visser onder meer langs bij een man die 300 kippen in zijn stadswoning hield, met alle stank- en ongedierteproblemen van dien. Ook draaft hij op om te zien of de klagende bovenburen van een shoarmatentje juridisch gezien recht van spreken hebben.

Zelf in actie

Meester Frank geniet van de show die hij samen met Viktor Brand maakt. Wat het volgens de 64-jarige rechtskenner zo leuk maakt is dat hij overal bij betrokken is. Bij De Rijdende Rechter kwam hij alleen de rechtszaal uit om kort de situatie ter plekke inspecteren, voor SBS haalt hij soms hele nachten door om bijvoorbeeld te zien of de buurt echt zoveel last heeft van beschonken cafébezoekers. 

Aanmelden

Visser sloot zijn gesprek bij Thuis op Zondag af met een oproep: wie ook verwikkeld is in een langslepend conflict kan zich nog altijd aanmelden voor het programma. Volgens Visser kan hij dan weleens binnen afzienbare tijd op de stoep staan. En zoals altijd is zijn uitspraak bindend.

Meer over