Frans Bauer geniet op Aruba

6 Augustus 2014 10:38 | sterren | Door Televizier

Na jarenlang zijn vakanties in hetzelfde Spaanse hotel te hebben doorgebracht is Frans Bauer met zijn gezin deze zomer op Aruba te vinden.

De onderstaande video doet anders vermoeden, toch heeft Frans Bauer nog nooit zo ontzettend veel zonnestralen gezien. "Het is zelfs zo zonnig dat ik vanmorgen het strand opstapte en Maris zelfs niet eens meer kon vinden. Ze is al zo bruin dat ze niet meer opvalt tussen al die Arubaanse vrouwen", aldus de grappende Frans in de Telegraaf. 

Aruba

De Skippybal-zanger is het afgelopen jaar al diverse keren op vakantie geweest. Na Spanje kiest Frans Bauer opnieuw voor een zonbestemming met veel Nederlandse toeristen. De zanger krijgt dus wederom veel aandacht. "Ze denken meteen dat ik voor Bananasplit aan het werk ben. Daar komt nog eens bij dat ik volop aan het sporten ben." 

Sporten

Dat Frans uitgerekend tijdens zijn vakantie kiest voor een goede work-out is opvallend. Nu de zanger op Aruba niet eens geniet van een lekker portie Chinees lijkt het er sterk op dat de Brabander een zonnesteek heeft opgelopen. "Ik begrijp dat ze ervan staan te kijken, maar dit is voor mij gewoon bittere noodzaak. Over een paar weken begint een nieuwe tournee langs de Nederlandse theaters. En er komt nog iets groots aan waarmee ik op tv ga komen. Maar dat is nog geheim", vertelt de volkszanger. 

Vakantie

Frans, die op het eiland een aantal dagen met Dirk Kuijt en zijn familie optrok, is naast sporten ook flink bezig met het leren van zijn teksten. "Ik heb een hoop huiswerk meegekregen. Het is dus tien dagen echt vakantie en met de jongens gekke dingen doen en dan moet papa leren en moeten ze stil zijn."

Frans Bauer kreeg onlangs een leuk zakcentje mee om nog een keer op vakantie te gaan.

Meer over