Frans Bauer krijgt goed gevoel van Penoza

Meer dan 1 miljoen mensen zaten klaar voor de start van Penoza IV. Ook BN'ers zijn fan, zoals volkszanger Frans Bauer die een goed gevoel van de misdaadserie krijgt.

In een interview met de Avrobode verklaart Frans zich nader. Hij houdt niet van geweld op televisie en kijkt daarom 's avonds voor het slapen gaan liever een mooie serie zoals Divorce zodat hij naar eigen zeggen blij kan gaan slapen.

Penoza staat voor kwaliteit

Een van Frans' andere favorieten is Penoza, ook al vallen er in de reeks over de Nederlandse mafia koningin Carmen van Walraven behoorlijk wat doden. Bauer kijkt daar echter op een andere manier naar: "Ik geniet er vooral van omdat het door NPO gemaakt Nederlands drama is. We weten allemaal dat de budgetten vanwege de bezuiningen niet zo groot zijn en toch lukt het de makers om met beperkte middelen de serie net zo goed en knap te maken als Amerikaanse shows die per aflevering miljoenen meer kosten. Als ik dat zie, kan ik daar erg blij van worden."

Frits Sissing kijkt samen met gezin

Ook Frits Sissing is fan van Penoza en kon amper wachten op de nieuwe reeks. In Avrobode vertelt de presentator dat zijn hele gezin graag samen naar dergelijke misdaadseries kijkt: "Voor Flikken Maastricht slaan zelfs mijn tienerdochters op vrijdagavond The Voice of Holland over. Dat is toch een beetje het ouderwetse "zaterdagavondgevoel", maar dan op vrijdag. Natuurlijk is Netflix tegenwoordig populair, maar met z'n allen toeleven naar de volgende aflevering is volgens mij nog steeds de kracht van televisie."

 

Meer over:

Reageren