Theatertour geannuleerd

Fred van Leer doet een stapje terug: 'Met pijn in mijn hart'

14 november 2022 13:49 | sterren | Door Janine van Rooden

© TLC

Fred van Leer moet noodgedwongen een stapje terug doen, omdat 'het spreekwoordelijke licht' bij hem is uitgegaan. 

De presentator en stylist annuleert daarom ook zijn nieuwe theatertour En Route.

En Route

Fred zou volgend jaar met de show door Nederland reizen. Dat dit niet door kan gaan valt hem zwaar. "Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen", schrijft hij op Instagram. Fans die tickets voor de show hebben gekocht ontvangen binnenkort bericht over de terugbetaling van de kaartjes.

Fred & Friends

Nadat de presentator zijn vorige show - Fred & Friends - had afgerond besefte hij dat het hem teveel werd. "Ik heb mijzelf gerealiseerd dat de afgelopen jaren voor mij slopend zijn geweest, waardoor ik met pijn in het hart tot dit besluit ben gekomen."

Fred van Leer

Fred doet het voorlopig dus iets rustiger aan, maar benadrukt dat hij niet helemaal stil gaat zitten. "Ik ga op een lager pitje door met mijn andere werkzaamheden. Want in mijn eentje op de bank zitten en naar mijn navel staren is niet de oplossing, leer ik van de deskundigen om mij heen." 

Steun

Er zijn gelukkig veel volgers en bekende vrienden die de presentator een hart onder de riem steken. "Krachtig dat je dit zo kwetsbaar deelt lieve Fred!", schrijft Splinter Chabot. Carlo Boszhard voegt daaraan toe: "Dapper, love you!" Elise Schaap, Jamai Loman, Nicolette van Dam en Danny de Munk plaatsen hartjes onder zijn Instagram-bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Meer over