Fred van Leer sidekick van Lucille Werner bij Show XL

Fred van Leer heeft er een nieuwe klus bij: de stylist wordt de sidekick van Lucille Werner in het nieuwe SBS-zondagmiddagprogramma Show XL.

Lucille (48) maakte het nieuws zelf bekend in de dagelijkse online Show update. Ze introduceerde haar co-host met een spitsvondig: "Hij is niet van katoen, hij is niet van wol, het is Fred van Leer!" 

Mikmak

Fred (39), momenteel ook te zien als coach en jurylid in Holland's next top model, vindt zijn eerste SBS-klus heel leuk maar ook heel spannend. Hij vraagt zich gekscherend af of 'ie het wel kan. Toch is hij duidelijk over z'n rol binnen Show XL: "Lucille is de presentator, ik ben de sidekick en samen gaan we het hebben over shownieuws, lifestyle, glamour en de hele mikmak".  

Stiletto

Lucille is blij met haar nieuwe collega en gaf eerlijk toe dat Fred vanaf het allereerste begin hoog op haar verlanglijstje stond. De twee hebben een speelse chemie, zeker toen Lucille vertelde dat Fred haar ooit stilettohakken van zeker 15 centimeter hoog had laten dragen: "Hij heeft het me enorm moeilijk gemaakt, die krijgt 'ie terug". 

Show XL is vanaf zondag 2 oktober te zien om 17.30 uur bij SBS 6.

Meer over:

Reageren