Freek Vonk vult HMH drie keer

10 augustus 2015 16:08 | sterren | Door Televizier

© VARA

Tv-bioloog Freek Vonk is ook razend populair in het theater. Vanwege de grote belangstelling voegt hij een nieuwe show toe aan zijn reeks in de Heineken Music Hall.

Freek Vonk is zo geliefd dat twee voorstellingen in de Heineken Music Hall niet genoeg zijn. Omdat de twee geplande shows op 19 december al uitverkocht zijn, voegt de tv-bioloog een derde voorstelling toe aan de reeks Freeks Wilde Avonturen Live. Op 20 december staat het kinderidool dus nog eens in de HMH in Amsterdam.

Latijns-Amerika

In de show vertelt Freek over de dierenwereld en beantwoordt hij vragen uit het publiek. Ook laat hij videobeelden zien van zijn nieuwste avonturen. Misschien zitten daar ook wel beelden bij uit Latijns-Amerika, waarvandaan Freek net terug is.

Theater

Freeks Wilde Avonturen Live is niet de eerste reeks voorstellingen van de ex van Eva Jinek. Eerder stond hij al in het theater met de show Freeks Wilde Wereld Live, die hij vorig jaar december opvoerde in de HMH. Dat programma deed Freek ook in Rotterdam, Groningen, Zwolle en Apeldoorn.

Lees ook:
Freek Vonk reist voor nieuw BNN-programma door Latijns-Amerika

Meer over