Frits Sissing al eerder besmet met coronavirus

14 augustus 2020 08:56 | sterren | Door Jef Willemsen

© AVROTROS/Ruud Baan
Frits Sissing zit momenteel in zelfopgelegde thuisquarantaine vanwege een mogelijke coronabesmetting, maar de presentator blijkt het virus al eens gehad te hebben.

Bij Shownieuws deed Sissing zijn eerdere besmetting uit de doeken.

Antistoffen

Frits reageerde in het showprogramma via videoverbinding: "Mijn vrouw en ik hebben het allebei al gehad, in maart. Dus we hebben antistoffen, daardoor is de kans klein dat je het krijgt. Alleen, ze weten nog steeds niet of je zelfs met die antistoffen besmettelijk bent voor anderen. Vandaar dat we toch die twee weken quarantaine moeten aanhouden."

Portugal

Frits en zijn vrouw waren afgelopen week op vakantie in Portugal met vrienden. Daags na thuiskomst werd hij gebeld door een van hen met de mededeling dat hij positief had getest. Frits besloot daarop zijn agenda voor de komende twee weken leeg te maken en dat betekende ook het teruggeven van de presentatie van het livegala Nederland staat op tegen kanker.

Musical sing-a-long

De thuisquarantaine van Sissing lijkt vooralsnog geen gevolgen te hebben voor de aangepaste Musical sing-a-long. De opnames voor het evenement staan gepland voor woensdag 26 augustus, als Frits inderdaad op dinsdag 11 augustus in quarantaine is gegaan, dan kan hij er net weer bij zijn. 

Meer over