Froukje de Both presentatrice Grote Improvisatieshow

Froukje de Both gaat de Grote Improvisatieshow presenteren op RTL 4. Ze neemt daarmee het stokje over van Jojanneke van den Berge die momenteel op zwangerschapsverlof is.

Froukje is helemaal in de wolken met haar nieuwe presentatieklus. "Ik ben heel blij. We hebben vandaag gerepeteerd. Ik keek altijd naar het programma en ik ben al een aantal keer in het theater geweest. Ik ben gek op improvisatietheater en stand-up”, aldus de presentatrice in RTL Boulevard.

De Grote Improvisatieshow

De Grote Improvisatieshow was dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Het programma is gebaseerd op het succesvolle de Lama’s en draait dan ook om hetzelfde: improviseren. In De Grote Improvisatieshow spelen Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai Loman zonder voorbereiding allerlei sketches en muzieknummers. De vaak onverwachte en hilarische scènes trekken gemiddeld rond de miljoen kijkers. 

Thuisgevoel

Froukje voelt zich naar eigen zeggen direct thuis op de set. “Dat gevoel gaven ze me. Ik ben wel gewend om met mannen te werken. Het was een geweldige waterval van humor en energie”,  vertelt ze enthousiast.

Froukje

Froukje de Both werd in 1997 bekend bij het Nederlandse publiek door haar rol van Mariëtte in Goudkust. Daarna had ze gastrollen in onder andere Costa (waarbij ze ook een rolletje speelde in de film), Baantjer en Voetbalvrouwen. Froukje presenteert ook veel televisieprogramma’s. Zo was ze te zien in Wie Wordt de Man van Froukje op RTL 4 en daarna volgden onder andere de TV Makelaar en Love in the Wild. Sinds 2012 is ze bovendien de vervangende anchorwoman van RTL Boulevard.

Opnames

De opnames van De Grote Improvisatieshow beginnen in december. Het is nog onbekend wanneer de show wordt uitgezonden op RTL 4.

Reageren