Verdrietig

Full House-acteur Bob Saget overleden

10 januari 2022 09:19 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Michael Tran

Acteur, komiek en presentator Bob Saget is zondag op 65-jarige leeftijd dood gevonden. Dat heeft de familie van Saget in een verklaring laten weten. Waar de Full House-acteur precies aan is overleden is niet bekend.

"We zijn verschrikkelijk verdrietig dat we moeten bevestigen dat onze geliefde Bob is overleden,” schrijft de familie in een verklaring die onder andere naar CNN is gestuurd. "Hij was alles voor ons en we willen dat jullie weten hoeveel hij hield van zijn fans, van optreden en van mensen bij elkaar brengen met humor. We vragen nu om privacy, maar vragen jullie ook hem te gedenken."

Geen misdrijf

Saget werd in zijn hotelkamer in Orlando in de Amerikaanse staat Florida gevonden. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen van misdaad of drugs gevonden en wordt de doodsoorzaak op dit moment nog onderzocht.

Bob Saget

De acteur was in Florida als onderdeel van zijn comedy tour. Volgens zijn tour agenda trad hij zaterdagavond nog op in Jacksonville. En twitterde hij diezelfde avond nog over hoe hij had genoten van de show.

Full House

Bob Saget werd bekend door zijn rol als Danny Tanner in de populaire comedy serie Full House waar hij een alleenstaande vader speelde. De serie was van 1987 tot 1995 te zien. Daarnaast presenteerde hij bijna 10 jaar lang America’s Funniest Home Videos.

Saget trouwde tweemaal en kreeg uit zijn eerste huwelijk drie dochters.

Meer over