Medische checks

Gaby Blaaser ontdekte zwangerschap tijdens opnames Echte meisjes in de jungle

24 januari 2023 10:11 | sterren | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA/Evert Elzinga
Actrice en influencer Gaby Blaaser ontdekte tijdens de opnames van het Videoland-programma Echte meisjes in de jungle dat ze zwanger is. Zelf wilde Gaby doorgaan met het programma, maar de productie besloot anders.

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Medische checks

De vrouwelijke influencers verbleven in Laos voor de opnames van Echte meisjes in de jungle. Gezien de omstandigheden daar, waren er geregeld medische checks voor de vrouwen. Tijdens één van de medische check-ups grapte Gaby Blaaser dat ze geen tampons nodig had, omdat ze over tijd was. Uiteindelijk bleek dat te kloppen want na een test bleek ze zwanger te zijn. "Als ik dat vooraf had geweten, was ik daar nooit naartoe gevlogen."

Zorgen

Gaby besloot zelf na enkele dagen iemand van productie in vertrouwen te nemen en te vertellen dat ze allang ongesteld had moeten zijn. "Ik zei: 'Ik ben nog steeds niet ongesteld. Ik begin me een beetje zorgen te maken.' Uiteindelijk werd er voorgesteld om toch even een zwangerschapstest te doen, gewoon om het uit te sluiten." Maar toen bleek er weinig uit te sluiten. Alles werd duidelijk.

Ziektes

De actrice en influencer besloot om door te gaan met het spel. "Maar we zaten natuurlijk niet in een megaveilig gebied, met malaria en dat soort dingen. Op een gegeven moment zeiden ze: 'We kunnen je niet verder meenemen.'" Volgens Gaby was dit besluit voor haar onverwachts, maar als ze erop terugkijkt beseft ze wel dat ze er te makkelijk over dacht. "Dat komt allemaal wel als ik terug ben, dacht ik. Ik was nog helemaal bezig met het moment daar. Ik had nog niet eens mijn ouders gebeld."

Halverwege december maakte Gaby bekend dat ze in verwachting is. 

Meer over