Game Of Thrones-actrice Emilia Clarke vindt Michiel Huisman bloedmooi

Emilia Clarke, beter bekend als Daenerys uit Game Of Thrones, is gek op haar collega Michiel Huisman. "Hij is zo ongelooflijk knap!"

Acteur Michiel Huisman heeft vele fans en ook zijn Game Of Thrones-collega Emilia Clarke is daar eentje van. Ze is laaiend enthousiast over de Nederlandse hunk. "Wie is er niet gek op hem?" zegt ze tegen het AD. "Hij is zo ongelooflijk knap!"

Daenerys

Emilia en Michiel spelen in Game Of Thrones een aantal romantische scènes als hun personages Daenerys en Daario. Aanvankelijk was Daario de adviseur van Daenerys, maar later werden ze ook geliefden.

Emilia Clarke

Michiel Huisman is niet de enige Hollander met wie Emilia heeft gespeeld. "Ik maak er een gewoonte van om met Nederlandse acteurs te werken. Ze zijn allemaal ontzettend knap en dat helpt."

Carice van Houten

Carice van Houten heeft ze nog niet als tegenspeler gehad. "We hebben nog nooit samengewerkt, maar we hebben wel samen op de rode loper gestaan. Net als Michiel Huisman is ze altijd onberispelijk gekleed. Dat zegt veel over hen. Ze werken hard en zien er goed uit."

Lees ook:
Michiel Huisman weigert naaktshoot voor Playgirl

Bekijk hieronder de chemie tussen Emilia en Michiel in Game Of Thrones:
 

Reageren