Opvolger Van der Vorst Ziet Sterren

Gasten Rooijakkers over de Vloer bekend

11 oktober 2019 09:13 | sterren | Door Irma Tomas

© William Ruttern
Art Rooijakkers heeft flink wat BN'ers gestrikt voor een bezoekje bij hen thuis. Hij gaat in Rooijakkers over de vloer o.a. op bezoek bij Ronald Koeman en Frank Lammers

Ook Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten krijgen Art over de vloer. Rooijakkers over de vloer is het vervolg op Van der Vorst ziet sterren dat stopte omdat Peter van der Vorst nu de baas is van RTL 4. 

In de sauna met Martine Sandifort

Art Rooijakkers zegt er zelf het volgende over: "Met veel enthousiasme ben ik weer op pad voor een programma. Deze keer is mijn werkplek niet binnen in de studio, maar daar waar sterren me mee naartoe nemen; hun huis, werk of een andere plek waar ze echt zichzelf zijn. Dat levert leuke, persoonlijke en soms ook verrassende momenten op. Want wie me een poosje geleden had verteld dat ik deze herfst in de sauna zou belanden met Martine Sandifort, in het ouderlijk huis van Rob Jetten, in de gevangenis met Frank Lammers en met het kleinkind van Ronald Koeman in mijn handen, had ik niet geloofd. Toch maakte ik het allemaal mee de afgelopen tijd waarin ik met veel plezier bij deze vier en vele anderen over de vloer kwam.”

Wat vindt Nederland?

Rooijakkers over de vloer heeft ook een nieuw element. De presentator kijkt met zijn gasten naar wat het Nederlands publiek echt van hen vindt. Zijn ze steenrijk, hebben ze sterallures of zijn ze juist heel gewoon gebleven? Vindt het publiek ze goed in hun vak of juist niet? 

Rooijakkers over de vloer is vanaf 23 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4

Meer over