HLF8

Geen contact tussen Edsilia Rombley en Glennis Grace

3 november 2022 10:42 | sterren | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Zangeres Edsilia Rombley heeft op dit moment geen contact met collega en vriendin Glennis Grace. Dat vertelde ze woensdagavond aan tafel bij HLF8.

Glenda Batta, zoals Glennis Grace eigenlijk heet, moest vorige week voor de rechter verschijnen vanwege een vechtpartij in een supermarkt van Jumbo in Amsterdam.

HLF8

In het programma HLF8 maakt presentatrice Hélène Hendriks, na een item over de Jumbo reclame die van de buis is gehaald, het bruggetje. "Ik zit even na te denken, over Jumbo gesproken… Natuurlijk, Glennis, onlosmakelijk verbonden. Heb je haar nog gesproken?" Rombley heeft meteen haar antwoord klaar. "Nee, nee", antwoordt ze. "Nee, ik heb haar niet gesproken. Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee." En daar laat de zangeres het bij. In de zomer van dit jaar omschreef ze in Jinek nog dat Grace een vriendin is 'die je niet zomaar laat vallen'.

Situatie

Vorige week hoorde Grace 200 uur werkstraf en één maand voorwaardelijke celstraf tegen zich eisen na de rellen bij de Jumbo. De uitspraak in deze zaak is op 9 november.

Ladies of Soul

Rombley en Grace zijn al lang bekenden van elkaar. Samen met Berget Lewis en Candy Dulfer vormen ze de formatie Ladies of Soul die concert na concert in Ziggo Dome gaven. De reeks met concerten werd dit jaar geannuleerd vanwege de negatieve publiciteit rondom Glennis Grace. De toekomst van de damesformatie is dan ook nog onbekend. 

Edsilia Rombley is vanaf zaterdag 5 november te zien als presentatrice van Liedje op het Eerste Gezicht om 20.00 uur te zien op SBS6.

Meer over