'Vuile rat!'

Geer en Goor hebben geen goed woord voor elkaar over

30 April 2020 11:38 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Gerard Joling blies deze week zestig kaarsjes uit, maar van Gordon kreeg de zanger geen felicitatie. De twee polderdiva's kunnen elkaar niet meer luchten of zien.

In een interview met De Nieuwe Revu vertelt Gordon waarom hij niets meer met zijn oude Toppers-collega te maken wil hebben.

SBS-contract

Het is vooral een centen- en loyaliteitskwestie. In de zomer van 2018 vertrok Gordon naar SBS, nu blijkt dat ook Gerard Joling mee zou verhuizen naar John de Mol. Joling en zijn manager gebruikten de onderhandelingen bij SBS echter om voor Gerard een lucratievere deal bij RTL te regelen waar Gordon niets van wist. Dat maakt Geer in de ogen van Goor dan ook "een vuile rat".

Hersenbeschadiging

RTL Boulevard kon het niet nalaten Joling op z'n verjaardag naar zijn mening over het Revu interview te vragen. En die kregen ze: "De Revu? Die hebben nog 2000 abonnees, dus laat lekker gaan." En over Gordon: "Als je 25 jaar snuift, dan krijg je wel eens een hersenbeschadiging. Daar moet je altijd voor uitkijken. Hij mag zeggen wat hij wil." Wel ontkent Gerard de claim dat hij SBS gebruikt zou hebben.

Alcoholist

In hetzelfde Revu-artikel onthulde Gordon dat Geer een alcoholprobleem heeft. Joling vond daar ook wel wat van: "Ik drink af en toe inderdaad wel eens een borreltje te veel, maar een alcoholist ben ik absoluut niet. Maar daar ga ik het nu niet over hebben op deze prachtige dag.”

Meer over