Week voor verkiezingen

Geert Wilders in november te gast bij Vandaag Inside

29 september 2023 11:14 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP
Nadat Mark Rutte twee keer op bezoek is geweest bij de heren van Vandaag Inside, is binnenkort PVV-leider Geert Wilders aan de beurt. Hij heeft vandaag via X - voorheen Twitter - laten weten dat hij over een tijdje bij de mannen aanschuift.

Uitnodiging bij Vandaag Inside

Al meerdere politici durfden het aan om bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp aan te schuiven in hun talkshow Vandaag Inside. Veelbesproken was het tweemalige bezoek van premier Mark Rutte, de politicus waar het Vandaag Inside-trio veel kritiek op heeft. In november zal Geert Wilders, partijleider van de PVV, te gast zijn in de talkshow. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via X.

''Heb de uitnodiging om een week voor de verkiezingen op woensdag 15 november als gast aan te schuiven bij Vandaag Inside aanvaard!'', schrijft hij bij zijn bericht.

De aankondiging van Geert leidt al tot veel reacties op X - voorheen Twitter. Waar sommigen zeker van plan zijn te gaan kijken als de veelbesproken politicus aanschuift, slaan anderen deze aflevering liever over.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21:35 uur op SBS6 te zien.

Meer over