George Clooney geeft villa als huwelijkscadeau

6 Oktober 2014 14:23 | sterren | Door Televizier

George Clooney en Amal Alamuddin gaven elkaar het jawoord in Venetië. De tortelduifjes werden overladen met cadeaus, maar het was de acteur zelf die met het meest indrukwekkende presentje aan kwam zetten.

George Clooney kon Amal Alamuddin na een huwelijk van 1,6 miljoen dollar natuurlijk geen tosti-ijzer geven, om haar eens goed te verwennen deed de Hollywoodacteur zijn vrouw daarom een villa van zes miljoen euro cadeau.

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin hoeft na een dagje werk slechts een uurtje te rijden om bij haar nieuwe paleisje in het Britse Oxfordshire aan te komen. Eenmaal daar wacht George Clooney op haar, hij kan Amal vervolgens eens goed te verwennen in de luxe spa. Om de dag af te sluiten kijken de twee naar een romantisch filmpje in hun gigantische thuisbioscoop, waarna ze elkaar op een extra groot bed een goede nacht toewensen.

Villa

De nieuwe villa is niet het eerste Europese huis dat op naam staat van George Clooney, zo heeft hij nog een prachtig stulpje aan het Comomeer in Italië. Er werd lange tijd gedacht dat het huwelijk tussen Clooney en Alamuddin in zijn Italiaanse villa plaats zou vinden.

Meer over