George Clooney getrouwd: kosten 1,6 miljoen dollar

6 Oktober 2014 10:21 | sterren | Door Televizier

George Clooney en Amal Alamuddin hebben 1,6 miljoen dollar (ruim 1,2 miljoen euro) betaald voor hun bruiloft in het Italiaanse Venetië.

George Clooney en Amal Alamuddin hebben ‘slechts’ 1,6 miljoen dollar betaald voor hun bruiloft in Venetië. Dit is opvallend weinig, aangezien er in eerste instantie geruchten waren dat het huwelijk tussen de 5 en 13 miljoen zou kosten.

George Clooney

Volgens een ingewijde zijn de geruchten volledig uit de duim gezogen, al vertelt de bron wel dat het huwelijk volledig is gefinancierd door George Clooney. De liefde mag wat kosten, al is 1,6 miljoen dollar natuurlijk een prikkie voor de schatrijke Hollywoodster. 

Venetië 

Het leek er even op dat George Clooney en Amal Alamuddin gingen trouwen in het Downton Abbey-kasteel, maar het kersverse bruidspaar koos dus voor het lekkere weer in de Italiaanse stad Venetië. Op de bruiloft waren de families van het Clooney en Alamuddin aanwezig en een aantal goede vrienden, waaronder Matt Damon, Bill Murray en Anna Wintour. 

Feest

Het is nog maar de vraag of George Clooney, Amal Alamuddin en alle gasten zich nog iets van het huwelijk kunnen herinneren, de Hollywoodacteur kreeg honderd dozen Casamigos Tequila opgestuurd vanuit Californië, George is namelijk mede-oprichter van het drankmerk.

Italië veranderde de wet voor het huwelijk tussen George Clooney en Amal Alamuddin.

Meer over