George Clooney trouwt in Italië

George Clooney en Amal Alamuddin zijn in Londen in ondertrouw gegaan. Helaas voor het glamourkoppel staat de trouwlocatie op de openbare lijst van huwelijksaangiften vermeld. 

Het leek er even op dat George Clooney en Amal Alamuddin in Groot-Brittannië zouden gaan trouwen. Het blijkt nu dat de twee tortelduifjes elkaar aan Italiaanse Comomeer het jawoord geven.  

Ondertrouw

Nadat Clooney en Alamuddin in ondertrouw gingen, verschenen hun namen op de lijst van huwelijksaangiften van het gemeentehuis in de Londense wijk Chelsea. Een oplettende voorbijganger zag de namen staan en maakte het nieuws direct openbaar. 

Italië

Het is gebruikelijk dat de trouwlocatie ook op de lijst van huwelijksaangiften staat. De vermelding ontbreekt ook bij George Clooney en Amal Alamuddin niet, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat de twee in Italië gaan trouwen. Om precies te zijn vindt de bruiloft plaats in het huis van Clooney in het pittoreske plaatsje Laglio aan het Comomeer. Waarschijnlijk stapt het stel dit najaar in het huwelijksbootje.

En verandering in de wet moet de pers tijdens het huwelijk op afstand houden.

Meer over:

Reageren