Georgina Verbaan en Loretta Schrijver in KPN-serie B.A.B.S.

15 November 2016 13:41 | sterren | Door Televizier

Een heel blik bekende Nederlanders speelt een gastrol in de nieuwe KPN Presenteert-serie B.A.B.S. Ook Hans Klok, Dennis van der Geest en Georgina Verbaan zijn van de partij.

De hoofdrollen in B.A.B.S. worden gespeeld door Diederik Ebbinge en Annet Malherbe die een bureau van lookalikes van BN'ers runt. Zo komen o.a. Dieuwertje Blok, Loretta Schrijver, Mark van Eeuwen, Sanne Langelaar, Noortje Herlaar, Hans Klok, Dennis van der Geest en Georgina Verbaan voorbij als lookalikes van zichzelf.

Hans Klok

Hans Klok en Dennis van der Geest spelen samen in een scène waarbij ze een populaire trouwscène uit een beroemde film oefenen met Anton Faber (Diederik Ebbinge) en Layla van Weteren (Annet Malherbe). Een kalende Hans Klok en Dennis van der Geest met overgewicht spelen de lookalikes van zichzelf. Georgina Verbaan ziet eruit als een hippie met dreadlocks die solliciteert naar een baan als lookalike van Georgina Verbaan.

Diederik Ebbinge

B.A.B.S. staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. en gaat over Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge). Loek trouwt mensen als  Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van de bekende acteur Anton Faber (dubbelrol van Diederik Ebbinge). Anton speelde de hoofdrol in de zeer populaire Nederlands film Voor eeuwig verbonden. De bekende trouwscène uit die film is voor veel mensen het toppunt van romantiek. Daarom reist Loek, op verzoek van trouwlustigen, bruiloften af om de scène na te spelen.

De 10-delige serie is vanaf 6 januari 2017 wekelijks te zien bij KPN Presenteert

Een aantal afleveringen is dan ook tijdelijk online voor iedereen te bekijken via www.kpn.com/presenteert.

Meer over