Georgina Verbaan heeft relatie met lichtontwerper

24 december 2015 10:47 | sterren | Door Televizier

© BNN-VARA

Georgina Verbaan heeft een nieuwe vriend aan de haak geslagen. De 37-jarige lichtontwerper Ralph Nauta is de gelukkige. 

“We hebben elkaar ontmoet met uitgaan. Hij ontwerpt hele mooie lichtinstallaties, hij heeft een designstudio,” vertelt Georgina Verbaan aan RTL Boulevard. “De lampen zitten ook in de film overigens,” waarmee de actrice doelt op de film Brasserie Valentijn waarin zij de hoofdrol speelt.

Eerdere relatie Ralph

Ralph Nauta was enkele tijd samen met Lonneke Gordijn met wie hij zijn studio oprichtte. Een journalist van Libelle Blos interviewde Ralph en Lonneke. “Doordat we dag en nacht samen waren, was er geen onderscheid meer tussen privé en de studio,” geeft Lonneke als reden van de breuk. Ralph laat weten dat hij en Lonneke alleen nog over werk praten. Al het andere wordt nu dus besproken met Georgina.

Ontkent 

De romance is door het management van Georgina lange tijd ontkend. Recent nog zei haar manager tegen Privé dat er van een relatie geen sprake is. Uiteindelijk was het Ralf die het nieuws bekend maakte in Weekend.

Mislukte relaties 

De Schaep Met De 5 Pooten-actrice heeft meerdere relaties achter de rug: acteur Tim Immers, acteur en kunstenaar Daniel Rivas, presentator Jort Kelder, journalist Pieter van der Wielen en trompettist Rob van de Wouw. Met laatstgenoemde kreeg Georgina een dochter Odilia Lilibet. 

Meer over