Georgina Verbaan heeft Verliefd op Ibiza film nog niet gezien

Georgina Verbaan speelt momenteel de hoofdrol in de nieuwe SBS6-serie Verliefd op Ibiza. De gelijknamige film heeft ze alleen nog steeds niet gezien.

"Ik heb de film tot mijn schaamte nog niet gezien", zegt Georgina Verbaan in het AD. "Ik dacht gewoon: draaien op Ibiza? Dat lijkt me leuk!"

Toch vielen de opnames haar ook zwaar, ze miste haar 3-jarige dochter Odilia namelijk verschrikkelijk. "Ik bleef daar zo kort mogelijk, want ik wilde zo veel mogelijk bij mijn dochter zijn."

Geza Weisz

Geza Weisz is vanaf zaterdagavond ook elke week te zien in Verliefd op Ibiza. In tegenstelling tot Georgina heeft hij de film wel bekeken. "Ik vond de film heel erg geslaagd. Kijk, hij is niet overal even goed ontvangen, maar heeft wel een monsteraantal bezoekers getrokken. Dan kan je schrijven wat je wilt, maar Johan Nijenhuis bewijst wel weer dat hij een unicum is in dit genre", vertelt de 26-jarige acteur aan Sp!ts.

Manuel Broekman

Geza heeft met volle teugen genoten van zijn tijd op het partyeiland. Hij was daar namelijk samen met Manuel Broekman, zijn beste vriend in het echte leven. "Daarna hoorde ik ook nog dat ik met Georgina Verbaan mocht spelen. Dat wilde ik zo graag! Ze is echt heel leuk."

Verliefd op Ibiza wordt vanaf 26 oktober elke zaterdag om 20.00 uur uitgezonden op SBS6.

Meer over:

Reageren