Georgina Verbaan vluchtte uit depressie met drugs

1 september 2013 10:08 | sterren | Door Televizier

Georgina Verbaan heeft in het verleden 'heel veel drugs' gebruikt, dit omdat ze naar eigen zeggen veel last had van depressies.

Deze onthulling doet Georgina Verbaan dinsdag in het programma De Week van Filemon. Daarin vertelt ze dat ze last had van depressies. "Maar ik probeerde eruit te vluchten met drugs enzo. Veel drugs, heel veel drugs", vertelt Verbaan.

Georgina op andere planeet

Verbaan vertelt dat ze tijdens haar depressie het gevoel had alsof ze in een glazen bol leefde: "Ik begreep echt niet wat mensen tegen me zeiden. Het gevoel dat ik niemand echt kon horen en dat niets echt binnenkomt. Ik zat toen op een andere planeet."

"Maar ik had het wel door en ik vond het wel erg. Dat heb ik jaren gehad en dat is niet leuk." De actrice kan zich niet meer heel veel herinneren van deze tijd. "Alsof iemand anders dat leven geleid heeft."

Dom door drugs

Gelukkig kan de 33-jarige actrice al wel grappen maken over haar donkere verleden: "Ik ben eigenlijk heel slim, maar ik heb al mijn hersencellen kapotgemaakt."

"Nou ja, ik heb wel geleefd in ieder geval. Maar het mag nu wel wat constanter zijn en dat is het gelukkig ook", vervolgt ze.

De Week van Filemon gaat dinsdag 3 september van start om 21.50 uur op Nederland 3.

Meer over