Geraldine Kemper blijft bij BNN

4 november 2014 10:13 | sterren | Door Televizier

© RVDA

Geraldine Kemper ziet het voorlopig nog niet zitten om de overstap naar een grote commerciële zender te maken. De blondine zit momenteel op haar plek bij BNN.

Geraldine Kemper is momenteel hét gezicht van jongerenomroep BNN, de 24-jarige presentatrice ziet daarom nog niet zitten om bij RTL of SBS aan de slag te gaan. “Als je mijn pakket nu ziet wat ik allemaal mag doen: dat kan geen enkele andere omroep me aanbieden. Dan verdien ik maar iets minder geld. Ik vind dit veel te leuk“, vertelt ze aan 3FM.

Spuiten en Slikken

Naast Spuiten en Slikken presenteert ze momenteel ook 3 Op Reis en Ruben vs Geraldine. Ik vind dit echt heel leuk. Ik bouw hier eerst nog aan en ik wil hier beter in worden. Ik vind Spuiten en Slikken Op Reis ook te gek.”

Geraldine Kemper 

Geraldine Kemper is alweer een aantal jaar op televisie te zien, maar toch heeft ze niet het idee dat ze een échte BN’er is. “Ik ben niet zo heel veel te zien op de rode loper. Voor de bladen ben ik ook niet zo interessant. Het herkend worden blijft gek. Als mensen op een feestje met me op de foto willen, denk ik: hoezo?” 

Playboy

Geraldine vertelt ook dat ze voorlopig nog niet naakt in de Playboy verschijnt. “Ik ben wel eens gebeld, maar weet nog niet of dit het moment is om het te doen. Misschien moet ik eerst 25 worden of zo. Of 26, of 27. Ik weet het niet.“

Geraldine Kemper timmert niet alleen aan de weg in Nederland, ze schittert binnenkort ook in een Zuid-Koreaanse documentaire.

Meer over