Geraldine Kemper kreeg aanbiedingen van andere zenders

1 juni 2015 11:17 | sterren | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - BNN

Geraldine Kemper is een echt BNN-gezicht, maar ze is ook in trek bij andere zenders. Volgens de blondine is er veel interesse voor haar.

Dat vertelt ze in het AD. Geraldine wil alleen niet zeggen welke omroepen of zenders achter haar aan zitten. „Ik ga écht geen namen noemen. Ik ben nu 6 jaar op tv en dan kunnen ze op een gegeven moment niet meer om je heen. Maar ik zit heel chill bij BNN. Ik word vrijgelaten, ik mag mooie titels presenteren en ze luisteren naar mijn wensen. Ik zou wel gek zijn als ik nu zou weggaan. Dan moet ik wel een heel bijzonder aanbod krijgen.”

Angst

Geraldine Kemper is te zien in 3 op Reis en Spuiten en Slikken. ,,Ik denk door het succes soms wel: wat als dit allemaal wegvalt? Wat moet ik dan doen? Ik heb wel een naam opgebouwd en ik geloof niet dat je van de ene op de andere dag niet meer in bent, maar het kan wel veel minder worden. Ik negeer dat gevoel, want ik wil niet in angst leven. Daar schiet je niks mee op.”

Topless

Volgens de 25-jarige Volendamse, die ooit de BNN-talentenjacht Sterretje Gezocht won, is er ook een keerzijde aan de roem: „Ik moet wennen aan de aandacht. Ik zette pas een foto op Instagram dat ik topless lag te zonnen met mijn collega Jan Versteegh toen we even een paar uurtjes vrij hadden tijdens opnames in Italië. Dat is dan nieuws! Terwijl er niets is te zien, want ik hield mijn handen voor mijn borsten.”

Lees ook:
In januari werd Geraldine gekozen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland

Meer over