Ter observatie

Gerard Joling in het ziekenhuis met longontsteking

6 april 2022 13:47 | sterren | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Gerard Joling blijkt toch veel last te hebben van zijn longontsteking. Daarom is hij sinds gisteren ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Maandag werd al bekend dat Gerard thuis zat met een longontsteking en daarom het persmoment van De Toppers moest missen. Aan De Telegraaf laat Gerard weten dat hij veel pijn heeft gehad. “Ik kreeg tien dagen geleden de griep. Geen corona, want dat is getest. Vervolgens kreeg ik daar een longontsteking overheen. Er zat ook vocht achter één van mijn longen, dat veroorzaakt de pijn. Ik voel mij nog erg beroerd, maar blijf positief.”

Bizar moment

Ook vertelt Gerard dat zijn ziekenhuisopname wel op een heel bizar moment komt. “Het bizarre is dat het precies drie maanden geleden is dat mijn moeder stierf, in de nacht van 4 op 5 januari. Ik ben 4 april hier binnengebracht, ook met longontsteking dus. Ma had het aan beide longen, wat een vreselijke pijn moet zij hebben gehad.”

Geen pijn meer

Tot wanneer Gerard in het ziekenhuis moet blijven is niet bekend, wel slaat volgens Gerards manager de antibiotica goed aan en heeft hij niet geen pijn meer.

Meer over