Opnames in volle gang

Gerard Joling over eventuele reallifesoap: 'We zijn af en toe al dingen aan het draaien'

21 maart 2024 19:41 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard
Ondanks dat de komst van de reallifesoap van Gerard Joling nog niet definitief is, draaien de camera's al op volle toeren. Dat heeft de zanger bevestigd aan RTL Boulevard.

Reallifesoap

Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat RTL de mogelijkheid voor een reallifesoap met Gerard Joling onderzoekt. ''We zijn er natuurlijk al langer mee bezig, alleen RTL wilde niet dat het naar buiten kwam. Maar als je natuurlijk overal met een cameraploeg aankomt, dan kun je ook niet blijven liegen naar de mensen toe'', zegt Joling in gesprek met RTL Boulevard. 

''Het wil niet zeggen dat het er komt, maar als dit leuk genoeg bevonden wordt dan komen wij met een hele leuke reallifesoap'', laat de zanger weten.

Opnames al bezig

Gerard verschijnt hier en daar dus al met een cameraploeg om dingen te draaien voor de eventuele reallifesoap. ''Dat zijn allemaal proefopnames. We gaan eerst kijken: vindt RTL het leuk en ten tweede: vind ik het zelf leuk genoeg?''

De zanger vertelt voor de camera's van RTL Boulevard dat er genoeg content is om te filmen, omdat er een hoop festivals, optredens, platen en muziek aankomen. ''Je kunt natuurlijk ook een dag draaien dat het wat minder leuk is. Ook dat moet je accepteren. Maar we halen wel vooral de leuke dingen eruit en de hete momentjes'', verklapt hij.

De zanger is wel van mening dat als je een reallifesoap doet, je ook reallife moet draaien. ''Ik heb van tevoren gezegd: ik ga geen dingen overnieuw doen'', zegt Joling stellig.

Hieronder is het interview van Gerard Joling met RTL Boulevard te bekijken.

Of en wanneer de realityserie van Gerard Joling verschijnt, blijft dus nog even afwachten.

Meer over