Gerard Joling reageert op "dikke buik selfie"

15 juli 2014 13:01 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Gerard Joling was vorige week even wereldnieuws toen hij op Ibiza een selfie maakte met Will Smith. Op zijn blog verklaart Joling hoe hij aan z'n bolle buik kwam. 

Gerard houdt zijn fans via z'n website op de hoogte van wat hij allemaal meemaakt. Ook zijn avonturen op Ibiza passeerden daar de revue.

Selfie Gerard Joling met Will Smith mislukt

In zijn meest recente blogpost vertelt Gerard hoe hij op het strand lag te zonnen toen hij Will Smith en een cameraploeg voorbij zag komen.

"Ik dacht in eerste instantie nog dat het een bekende volleybalspeler was, totdat ik ineens heel veel mensen achter hem aan zag lopen. Ik ben toen toch ook maar even een kijkje gaan nemen. Ik rende snel naar voren waar ik een selfie met hem nam, maar helaas mislukte deze!" 

Joling had gewoon zwaar gelunched

Gerard dacht dat daarmee de spreekwoordelijke kous af was, maar hij kreeg die avond een tweet van Marc van der Linden.

"Die vertelde me lachend dat als ik de volgende keer weer met een wereldster op de foto ga, ik wel mijn buik even moet inhouden. Alhoewel mijn selfie dan wel mislukt was, had ik dankzij de internationale paparazzi toch nog een foto met Will Smith. Ik zie er niet op mijn allercharmantst uit, doordat mijn broek te laag zat en mijn buik na de lunch (!) uitgezet was."

Geer vindt het een giller

De foto's van Gerard en Wil Smith verschenen in de Britse Daily Mirror en ook een Noorse krant pikte het nieuwtje op. Daarnaast werd de bolle buik van de zanger online meer dan 2 miljoen keer bekeken. Gelukkig kan Geer het prima relativeren.

"Ik vind 't wel weer een giller. Gelukkig heb ik ook nog een selfie gemaakt die wel gelukt is: samen met DJ David Guetta, die ook op hetzelfde strand was."

Wil je de foto's van Gerad Joling en Will Smith zien? Klik dan even door.

Meer over