'Gerard Joling rijdt bejaarde vrouw aan': met botbreuken in ziekenhuis

Gerard Joling was dinsdag betrokken bij een verkeersongeval in Aalsmeer: hij botste met de auto op een hoogbejaarde vrouw, die daarbij meerdere botbreuken opliep.

Gerard Joling botste dinsdagmiddag met zijn SUV op een hoogbejaarde vrouw met een rollator, berichtte AT5. Volgens ooggetuigen zat de zanger/presentator zelf achter het stuur. De vrouw was de straat aan het oversteken en werd door de aanrijding gelanceerd, waarna ze een smak maakte op het asfalt. Daar hield ze meerdere botbreuken aan over, bevestigt de politie aan Shownieuws.

Geen drank

"Gezien de leeftijd van het slachtoffer en haar zware verwondingen is het nu nog afwachten hoe het gaat lopen," zegt een woordvoerder. De politie kan pas over een par dagen duidelijkheid geven over de oorzaak van het ongeval. Er was in ieder geval geen alcohol in het spel en Geer hield zich netjes aan de maximumsnelheid.

Politiebureau

AT5 meldt dat het ongeluk dinsdagmiddag rond 16.30 gebeurde in Aalsmeer, waar Gerard Joling woont. Het slachtoffer was nog aanspreekbaar en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Een ooggetuige wist te vertellen dat Geer door twee agenten werd meegenomen naar het politiebureau.

Lees ook:
"Geer en Goor zoeken hobby in nieuw tv-programma" 

Meer over:

Reageren