Gerard Joling verliest helm tijdens skydiven

Gerard Joling kreeg tijdens de opnames van Waarheen, Waarvoor de schrik van zijn leven: tijdens het indoor-skydiven verloor hij plotseling zijn helm! Televizier.nl heeft de beelden.

De opnames van het RTL 4-programma Waarheen, Waarvoor verlopen alles behalve prima. Gordon raakte na een harde val gewond in Turkije en nu zit het Gerard Joling ook al niet mee. Geer verloor zijn helm tijdens het indoor-skydiven in Parijs, via Twitter laat hij weten dat hij hierbij geblesseerd is geraakt.

Gerard Joling

Gerard Joling heeft de video van het incident op internet gezet. Op het filmpje is te zien dat de vaak zo goedlachse BN’er de windtunnel geschrokken verlaat.

RTL 4

Een woordvoerster van RTL 4 laat weten dat Gerard Joling helemaal niet geblesseerd is geraakt. ''Ze waren aan het oefenen en dat ging met vallen en opstaan'', vertelt ze aan RTL Boulevard. De diva maakt het incident dus groter dan het daadwerkelijk is.

Gerard Joling staat overigens nog steeds onder contract bij SBS 6, waar hij onder meer het programma Sterren Springen presenteert.

Reageren