Gerard Joling vond Tess Milne te onervaren voor Sterren Springen

3 Februari 2014 13:52 | sterren | Door Televizier

© Michel Schnater/AvroTros

Gerard Joling begrijpt het wel dat Tess Milne door SBS is verruild voor Kim-Lian van der Meij bij Sterren Springen. "Het was naar mijn mening te vroeg voor zo'n soort programma."

Gerard deed deze uitspraak aan tafel bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Life4you.

Gerard Joling vond Tess Milne enig

Overigens benadrukte Joling dat hij niets persoonlijks tegen de jeugdige Tess heeft, die met Sterren Springen in 2012 haar debuut maakte op het gebied van live televisieshows. "Ik vond Tess enig en ik vind Kim-Lian ook hartstikke leuk. Ik moet wel zeggen dat Kim-Lian dit soort shows natuurlijk wel gewend is. Ze heeft al dit soort programma’s gepresenteerd."

Een sprong in het diepe

Volgens Gerard is de ervaring die Kim-Lian heeft opgebouwd alleen maar in haar voordeel. "Het zal voor haar daardoor wat makkelijker zijn. Tess maakte letterlijk en figuurlijk een sprong in het diepe. Ze deed het ook hartstikke leuk, maar naar mijn mening was het te vroeg voor zo’n soort programma.” Naast het duikplankprogramma waren Geer en Tess ook een duo tijdens Vliegende Hollanders¬†en de meest recente reeks Sterren Dansen Op Het IJs.

Op de vraag wie aan het nieuwe seizoen van Sterren Springen meedoen, gaf Gerard een strategisch antwoord: “Ik heb het lijstje gezien en als je vraagt welke namen dat zijn, weet ik het al niet meer, zo veel als ik er heb gezien. Maar het blijft hilarisch dat Sterren Springen.“

Kim-Lian presenteert het tweede seizoen van Sterren Springen.

Meer over