Om te gieren!

Gerard Joling wil niet reageren op sketch Even tot Hier

20 november 2023 14:09 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Remko de Waal

In Even tot Hier wordt het ene na het andere bekende gezicht op de hak genomen en afgelopen zondag was Gerard Joling aan de beurt. 

Niels van der Laan en Jeroen Woe konden het niet laten om de spot te drijven met de emigratiebelofte die de zanger heeft gedaan.

Ticket to the Tropics

Gerard gaf onlangs in een uitzending van Beau aan dat hij zou emigreren als GroenLinks-PvdA de grootste partij wordt tijdens de Tweede Kamerverkiezing en Frans Timmermans daardoor als minister-president ons land gaat leiden. Dat was genoeg voer voor Niels en Jeroen om hier een sketch over te maken in Even tot Hier.

Op de hit Ticket to the Tropics van Gerard maakte het komische duo een aangepaste versie waarin zij mensen oproepen om op GroenLinks-PvdA te stemmen, zodat de entertainer het land verlaat. Je kunt het fragment hieronder bekijken.

Gerard Joling

Gerard is er niet vies van om zelf aan de lopende band de draak te steken met mensen, maar kon hier blijkbaar niet echt om gieren. Zijn management laat namelijk aan RTL Boulevard weten dat hij niet wil reageren op het satirische item. Of de zanger dus écht gaat emigreren bij een overwinning van Frans Timmermans blijft nog even de vraag.

Meer over