Gert Verhulst cast eigen dochter in jeugdserie Ghost Rockers

9 november 2015 15:55 | sterren | Door Televizier

© Instagram/MarieVerhulst

De cast van de Vlaamse jeugdserie Ghost Rockers wordt in het tweede seizoen uitgebreid met ex-K3-icoon Kristel Verbeke en Marie Verhulst.

De 20-jarige Marie heeft een wel heel bekende vader: Gert Verhulst, de Vlaamse entertainmentkoning en Studio 100-baas bedacht de serie Ghost Rockers zelf.

Marie Verhulst

Marie Verhulst heeft een gedegen opleiding gevolgd in Leuven en ervaring met optreden dankzij haar deelname aan het Studio 100 Kinderkoor waar ook heel veel auditanten van K3 Zoekt K3 hun start maakten. Na een eerder gastoptreden in de Studio 100 serie ROX, in 2009, maakt ze nu in Ghost Rockers haar echte grote debuut op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Of ze auditie heeft moeten doen voor de rol van Charlotte "Charlie" Timmermans is niet bekend.

Kristel Verbeke

Ook Kristel Verbeke is van de partij in het tweede seizoen van de jeugdserie over een tienerband die dankzij de geesten van vermoorde muzikanten de sterren van de hemel spelen. Ze kruipt in de huid van Elvira de Neve, een getalenteerde maar zeer strenge danslerares die het uiterste vraagt van de band. Tijdens K3 Zoekt K3 liet Kristel al zien dat ze daar niet echt voor hoeft te acteren.

Ghost Rockers is vanaf maandag 7 december te zien op Nickelodeon.

Meer over