Gert Verhulst heeft geen spijt van relaties met Karen en Josje van K3

7 april 2015 15:12 | sterren | Door Televizier

Studio 100-baas Gert Verhulst volgde gewoon zijn hart toen hij verliefd werd op Karen en Josje. Met Karen heeft hij nu een band van 'mannen onder elkaar'.

Gert Verhulst was vier jaar samen met Karen Damen, de roodharige K3-zangeres, en in 2012 ook nog eens een paar maanden met de blonde Josje Huisman. De Studio 100-baas heeft absoluut geen spijt van zijn relaties die ontstonden op de werkvloer.

Josje Huisman

"Een mens moet z'n hart volgen in het leven, hè," zegt Gert in het Vlaamse blad TV Familie over zijn keuze voor Josje. "En op dat moment was dat wat ik dacht dat ik moest doen. En ja, het was toevallig opnieuw met iemand van K3. Hoe erg was het niet geweest als ik de signalen van mijn hart had genegeerd, uit angst voor wat mensen zouden kunnen zeggen?"

Karen Damen

Met Karen kan Gert nog goed overweg. "Wij zijn bijna vier jaar samen geweest, Karen en ik. 't Is toch logisch dat daar iets van overblijft? Wij komen nog steeds goed overeen." De twee zijn nu zelfs samen te zien in de Vlaamse versie van dierenquiz Het Zijn Net Mensen. "We lachen veel af samen. En qua humor kan Karen ook echt wel tegen een stootje. In feite hebben wij meer een band van mannen onder elkaar."

K3 stopt

Gert benadrukt dat zijn liefdesleven geen invloed heeft gehad op de keuze van Karen, Kristel en Josje om te stoppen met K3. "Helemaal niet!" zegt hij. "Wat ik met Karen en Josje heb gehad, heeft op geen enkel moment een rol gespeeld. Ook niet voordien. Karen, Josje én Kristel zullen dat alleen maar beamen."

Lees ook:
"K3 stopt omdat Josjes ex Kevin dat wilde."

Meer over