Geruchten over affaire SYTYCD-danser Timor Steffens en Madonna

10 januari 2014 15:31 | sterren | Door Televizier

Een bijzonder sappig nieuwtje uit showbizzland. De 26-jarige Nederlandse danser Timor Steffens zou een affaire hebben met het 55-jarige popicoon Madonna.

Madonna en haar toyboy zouden vorige week samen een vorkje hebben geprikt in het Japanse restaurant Ono in Rotterdam. De eigenaar bracht het verhaal naar buiten.

Herkenning

"Ik herkende Madonna meteen", liet de eigenaar weten aan RTL Boulevard. "Ze had gezelschap meegenomen. Eerst herkende ik Timor niet, maar later kwam hij me bekend voor."

Geen foto’s

Het liefdeskoppel-in-spé had weinig zin in aandacht. Ze reserveerden daarom onder een schuilnaam en vroegen om een aparte tafel, waarbij Madonna met haar rug naar het restaurantpubliek toe zat. Ook zijn er geen foto’s van de tortelduifjes geomen. Het personeel mag bij ons niet met hun mobieltje de werkvloer op", aldus de eigenaar.

Chemie

De wereldberoemde zangeres en haar jonge danser kunnen volgens een gast in het restaurant niet van elkaar afblijven. "De chemie tussen Madonna en Timor was behoorlijk intens", laat de bron weten aan entertainmentsite RadarOnline.

Jong

Maar niet iedereen op het feestje was onder de indruk: "Het feit dat Timor zo veel jonger is dan haar valt nogal moeilijk te negeren. Het ligt er vingerdik op dat hij de vervanger is van haar ex. Hij lijkt zelfs als twee druppels water op Brahim."

Close

Na het nodige zoekwerk ontdekte RadarOnline dat Timor en Madonna al enkele maanden samenwerken aan een dansproject. Daar sprong waarschijnlijk de vonk over. Een bron op het feestje bevestigt aan Radar Online: "Het was wel duidelijk dat hij al erg close was met haar kinderen, vooral dan met Rocco. Ze hebben tijdens nieuwjaarsnacht samen heel wat afgelachen met elkaar."

Timor Steffens

De Nederlandse danser Timor Steffens werd in 2008 bekend door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Hij eindigde destijds als tweede, maar de juryleden waren ontzettend enthousiast en voorspelden hem een grote carrière.

VS

Na het dansprogramma vertrok de jonge danser naar de Verenigde Staten en bereikte daar binnen een paar jaar de absolute wereldtop. In 2009 kreeg hij de  ‘de opdracht van zijn leven’, namelijk dansen in de This Is It Tournee van Michael Jackson. Helaas overleed Jackson op 25 juni 2009 zeer plotseling en werd de show afgelast. De afgelopen jaren danste Steffens in tours en videoclips van onder anderen Chris Brown, Nicole Scherzinger en Alexandra Burke.

Hitzangeres

Madonna is een van ’s werelds grootste popiconen, sinds de jaren tachtig bekend van ontelbaar veel megahits als Like a Virgin, Like a Prayer en Ray of Light. De Queen of Pop is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Volgens Guinness World Records heeft de zangeres wereldwijd 200 miljoen albums verkocht.

De mannen van Madonna

Maar Madonna is naast succes ook gek op mannen. Zo had ze in het verleden relaties met onder anderen Sean Penn, John F. Kennedy Jr en Warren Beatty. Van fitnesstrainer Carlos Leon kreeg ze in 1998 dochter Lourdes en in haar huwelijk met regisseur Guy Ritchie werd in 2000 zoon Rocco geboren.Voor de popzangeres werd gelinkt aan onze eigen Timor Steffens had ze drie jaar lang een relatie met de slechts 28-jarige Brahim Zaibat.

Meer over