Gestresste Tess Milne liep Gouden Televizier-Ring Gala bijna mis

Tess Milne was niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014, toch betrad de blondine Carré met geknepen billetjes.

Tess Milne kwam er vierenhalf uur voor de start van het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 achter dat ze haar jurk niet goed had besteld. De presentatrice kreeg een spontane paniekaanval en racete naar de bijenkorf voor een nieuwe outfit.

Tess Milne

Tess Milne vertelt in haar column in Veronica Magazine dat ze het beter anders aan had kunnen pakken. “We renden verwilderd naar binnen en begonnen te passen zonder naar de prijskaartjes te kijken. Dat hadden we beter wel kunnen doen, want ik scheurde meteen uit de eerste jurk, à 1300 euro.“

Jurk 

Tess Milne vond op tijd een prachtige jurk en bijpassende pumps, hier hing overigens een flink prijskaartje aan. “De pumps bleken van Fendi te zijn. Ik werd verscheurd door het conflict tussen mijn nuchtere kant (‘Weet je dat je op vakantie kunt gaan van dat geld?’) en mijn fanatieke kant (‘Je gaat nu toch niet opgeven?’).”

Gouden Televizier-Ring Gala

Tess Milne wilde er hoe dan ook prachtig uitzien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, ze koos daarom voor de dure outfit. “Gelukkig kon ik niet lang stilstaan bij mijn schaamte tijdens het pinnen, want de race naar het gala was begonnen.” 

Carré

Tess Milne schitterde over de gouden loper voor Koninklijk Theater Carré. “Maar nu zit ik wel even op droog brood en water“, besluit ze.

Tess Milne deed dit jaar mee aan het Avrotros-programma Atlas. Televizier sprak met de presentatrice over haar avontuur in de jungle.

Meer over:

Reageren