Viervoeter overleden

Gezin Jandino Asporaat in diepe rouw

21 juli 2022 11:09 | sterren | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Wat een leuke dag had moeten worden voor Jandino Asporaat en zijn gezin, eindigde in een drama. De familie moest namelijk plotseling afscheid nemen van hun hond Zion.

"Zion is vandaag plotseling overleden", vertelt de stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger en producent op Instagram. De hond is maar vijf jaar oud geworden. Hij deelt een reeks foto's van de hond samen met zijn kinderen. 

Rust zacht

Jandino begint zijn bericht met het feit dat hij wel eens een grap maakt dat hij huisdieren liever 'kwijt dan rijk' is', maar dit is heel andere koek. "Slaap zacht Zion. Maar door de enorme liefde van mijn kinderen voor de dieren kon ik niet anders dan ook van Zion houden", schrijft hij. "Mijn hart breekt als ik het verdriet zie bij Shirley en de kinderen." Ook heeft hij nog een boodschap voor zijn volgers: "Wat ik eigenlijk wil zeggen, heb elkaar lief. Het kan zomaar voorbij zijn...", deelt hij met een huil-emoticon en een gebroken hartje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat)

Bon Bini Holland 3

Momenteel is de veelzijdige Asporaat te zien in de bioscoopfilm Bon Bini Holland 3. Hij duikt hierin in de huid van verschillende typetjes waaronder de bekende Judeska.

Meer over