Baby op komst

Gezinsuitbreiding voor Utopia-koppel Romy en Cemal

1 augustus 2022 11:58 | sterren | Door Esther Hut

© screenshot YouTube

Leuk nieuws voor Utopia-koppel Romy en Cemal. Romy is namelijk opnieuw in verwachting. Dat heeft het stel bekendgemaakt op Instagram. Op de foto is al een bescheiden babybuikje te zien.

“Met HÉÉL veel blijdschap en geluk willen wij jullie vertellen dat Marley grote zus gaat worden,” schrijft Romy bij de aankondiging. “Zo dankbaar en mega veel zin in ons gezinnetje van 4, en alle avonturen die nog gaan komen! Ons geluk kan niet meer op.”

Moeilijk te verbergen

In haar Instagram Stories vertelt Romy, tijdens een vragenrondje, dat ze bijna 3 maanden zwanger is en dat ze het nieuws eerder bekendmaken dat bij hun eerste kindje. “Het was voor mij bijna niet meer te verbergen. Bij de tweede groeit de buik veel sneller.”

Ook laat Romy weten dat de wens voor een tweede kindje er nooit echt is geweest, maar dat ze toch van gedachte zijn veranderd. “Ik en Cemal zagen onszelf toch wel aan een tafel met z’n viertjes.”

Uptopia

Romy en Cemal deden allebei twee jaar lang mee aan het realityprogramma Utopia, waar Cemal haar zelfs ten huwelijk vroeg onder het oog van de medekandidaten. Het stel heeft al een dochtertje van twee jaar die Marley heet.

Meer over