Gigi Ravelli date met rijke Amsterdamse zakenman

Love is in the air voor Gigi Ravelli! De blondine is tot over haar oren verliefd op de steenrijke Roger Hodenius. Weekblad Weekend heeft de eerste foto's al in handen.

Gigi Ravelli wilde haar liefdesgeluk eigenlijk nog niet met de hele wereld delen, maar de Weekend-fotograaf was haar te slim af. Hij legde de blonde soapster vast op de gevoelige plaat met multimiljonair Roger Hodenius.

Roger Hodenius

De 41-jarige Hodenius is een echte selfmade man. Hij staat zelfs in de Quote 500 met een geschat vermogen van 75 miljoen euro. Het is opvallend dat Roger date met Ravelli, de zakenman schijnt namelijk nogal mediaschuw te zijn. Quote weet verder te melden dat Hodenius van autoracen houdt en graag in zijn Aston Martin door Amsterdam Zuid rijdt. Daarnaast zou hij in het peperdure Conservatorium Hotel nabij het Museumplein wonen.

Peter van der Vorst

Eerder dit jaar verbrak Gigi Ravelli nog haar driejarige relatie met Rik. Aan Peter van der Vorst vertelde ze toen dat ze graag nog één keer heel erg verliefd wilde worden. En dat is nu blijkbaar gelukt!

Reageren