Ooggetuigen: 'Glennis Grace betrokken bij mishandeling Jumbo-medewerker'

13 februari 2022 14:31 | sterren | Door Irma Tomas

© ANP
Zangeres Glennis Grace zou volgens ooggetuigen een medewerker van supermarkt Jumbo hebben bedreigd. Ze zou zelfs zijn opgepakt door de politie.

Volgens AT5 kwam Glennis Grace zaterdagavond een Jumbo in de Jordaan in Amsterdam binnenlopen om verhaal te halen over een voorval dat eerder die dag had plaatsgevonden tussen een medewerker en haar zoon. Deze Anthony (15) was de Jumbo uitgezet omdat hij een sigaret opstak in de winkel. Blijkbaar normaal gedrag volgens Glennis.

Knokploeg

Een ooggetuige zegt: "Ik zag Glennis Grace binnenkomen met een groep mensen. Het zag eruit als haar persoonlijke knokploeg. Zij stond erbij om het op te hitsen." 

Meerdere gewonden

En die persoonlijke klokploeg hield huis. "Ik zag een man op een medewerker zitten. Ze hebben hem op de grond gelegd en in zijn gezicht geslagen. Het zijn allemaal nog hele jonge medewerkers. Ik vind het vreselijk laf." Volgens een andere getuige eindigde het voorval met meerdere gewonden. 

Nog vast?

De politie heeft aan RTL Boulevard laten weten dat de aangehouden mensen een vrouw van 43 jaar, een jongen van 15 jaar en een man van 27 jaar zijn. Of Glennis, die al niet bekend stond om haar beschaafde omgangsvormen, nog steeds vastzit, is niet bekend. 

Meer over