Brood op de plank

Glennis Grace treedt binnenkort weer op

18 februari 2022 12:47 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sander Koning

Glennis Grace is van plan om binnenkort gewoon weer op te treden. Dat heeft haar management aan RTL Boulevard laten weten. Voor de zangeres is haar aanhouding blijkbaar geen reden om meteen haar werkzaamheden neer te leggen.

Het eerste optreden van Glennis staat gepland op 26 maart in de Harbour Club in Amsterdam. Of de Harbour Club het optreden zelf ook door wil laten gaan, is niet bekend.

Mishandeling

Vorige week zaterdag werd de zangeres gearresteerd vanwege een incident bij een supermarkt in Amsterdam. Volgens ooggetuigen zou zij een medewerker van de supermarkt hebben bedreigd en mishandeld, maar haar advocaat zegt dat het bij duwen is gebleven.

Vertrouwen

Glennis werd dinsdag vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Zelf is de zangeres en The Voice-coach zich van geen kwaad bewust en liet ze op Instagram weten het onderzoek "met vertrouwen tegemoet" te zien. De politie laat weten dat er wel degelijk sprake was van zwaar geweld.

Regels

Glennis en haar 15-jarige zoon, bij wie het incident allemaal begon, mogen in ieder geval niet meer in de buurt van de betreffende supermarkt komen.

Meer over