Update na voorval

Glennis Grace spreekt fans toe tijdens optreden

22 april 2022 13:39 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP / Piroschka van de Wouw
Glennis Grace stond gisteren voor het eerst sinds het supermarktincident weer op het podium. Voorafgaand aan het optreden in Venlo sprak ze haar fans toe.

Via een vooraf ingesproken boodschap wilde ze nog eenmaal haar visie op het hele gebeuren duidelijk maken.

Lees ook: Glennis Grace doorbreekt stilte

Shownieuws

Daaruit blijkt onder meer dat Glennis' emoties nog altijd alle kanten op lopen, zo is te horen op beelden die Shownieuws heeft gemaakt. "Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd", vertelt ze. "Ik ben een flapuit, ik ben impulsief en ik heb een vechtershart. Dat heeft me in mijn leven hoogte- en dieptepunten opgebracht."

Glennis 

Toch sloeg het dit keer de verkeerde kant op. "Deze laatste keer is dat niet helemaal goed gegaan. En heb ik het verkeerd gegaan. Ik weet zeker dat alle ouders zich kunnen voorstellen wat het met je doet als je kind ineens voor je staat met zijn gezicht onder het bloed", schetst ze de situatie. "Ik stond te koken, dat mag je best weten. (...) En dan duizenden donkere berichten vanaf een veilige plek geschreven. Oordelen gebaseerd op berichten die mijn kant van het verhaal geen eerlijke kans hebben gegeven. Maar vandaag zijn we hier."

Muzikaal optreden

Glennis hoopt door de muziek te laten spreken weer de verbintenis te vinden met het publiek. "Vanavond laat ik al die negativiteit achter me. En doe ik vol overgave waar ik het meeste van geniet."

Luister hieronder naar haar volledige statement.

Meer over