Glitterstylist Roy Donders presenteert huispakkenlijn

Zaterdagavond was het eindelijk zover: Roy Donders presenteerde zijn huispakkenlijn. De Stylist van het Zuiden is waanzinnig trots op zijn nieuwe collectie.

Voor Donders kwam een droom uit. “Mijn moeder, mijn oma en mijn zus moesten huilen toen ze mijn droom - de lancering van mijn eigen huispakkenlijn - zagen uitkomen. En zelfs mijn opa en mijn vader, die ik eigenlijk anders nooit in tranen zie, hielden het niet droog. Een bijzonder moment”, vertelde Roy aan de Telegraaf.

Huispakken

De huispakken kosten 80 euro en zijn in 3 soorten te bestellen: roze, kobaltblauw en beige. De postbode maakt inmiddels overuren want fans bestelden de kleding al weken voor de lancering.

Online bestellen

Helaas zijn de huispakken niet online te bestellen. Een website met de naam Rojamis (de naam van de winkel van Roy) is wel geregistreerd, maar niet in de lucht. Hopelijk is bestellen via het web binnenkort wel mogelijk voor de fans. Liefhebbers van originele Roy Donders-huispakken moeten dus afreizen naar Tilburg, waar de winkel van Roy gevestigd is.

Glitters

Grappig genoeg houdt de Roy zelf helemaal niet van glitters.  "Ik vind dat niet mooi bij een man, het is echt een vrouwending," vertelde de stylist aan RTL Boulevard.

Mannenlijn

Roy denkt ondertussen na over een kledinglijn voor mannen. "Ik denk dat huispakken voor mannen ook wel aan zullen slaan," aldus de Tilburger. "Daar is nu al superveel vraag naar dus ik denk dat er ook een mannenlijn aankomt”.

Filmpje

In RTL Boulevard vertelde Roy apetrots over zijn huispakken: "Ik heb helemaal kramp in mijn kaakspieren, want ik loop de hele dag met een lach op mijn gezicht. Die is er voorlopig niet af te krijgen."

Reageren