Goedele Liekens helpt stellen met scheiden in nieuw programma Divorce Hotel van RTL

De Vlaamse Goedele Liekens timmert flink aan de weg. Ze heeft een tweejarig contract getekend bij RTL en zal voor de zender Divorce Hotel gaan presenteren.

In het programma staat scheiden centraal. Koppels die willen scheiden kunnen terecht in een ‘luxe echtscheidingshotel'  en worden door Goedele begeleid.

Goed huwelijk, goede echtscheiding

Goedele vertelde RTL Boulevard: "Het gaat over echtparen die we begeleiden om op een goede manier te scheiden. Een goed huwelijk is belangrijk maar een goede echtscheiding is ook belangrijk."

Scheiding

De seksuologe noemt het programma ‘op haar lijf geschreven’. Ze heeft zelf ook ervaring met een scheiding. In 2006 scheidde ze van haar man, tv-producent Chris Cockmartin. Ze waren tien jaar getrouwd en hebben samen twee dochters, Merel en Celeste.

Erland Galjaard

Niet alleen Goedele, maar ook programmadirecteur Erland Galjaard is blij met haar komst: "Goedele heeft de perfecte combinatie in huis van inhoud, humor en looks. Vandaar dat ze een graag geziene talkshowgast is maar ook is ze een ervaren presentatrice met persoonlijkheid en bagage."

Goedele Liekens is op de Nederlandse televisie onder andere te zien bij RTL Late Night waar ze geregeld aanschuift. Voor RTL presenteerde ze eerder al De Dokters.

Programma idee

Het programma Divorce Hotel is een idee van presentator Peter van der Vorst. Na wat googlen kwam Van der Vorst Divorce Hotel tegen, een echtscheidingshotel van ondernemer Jim Halfens. Het leek hem een mooi concept voor op televisie.

In zijn column roept Peter stellen op om van hun echtscheiding geen geldverslindende véchtscheiding te maken.

 

Reageren