Eerste keer

Goedele Liekens vindt aanschuiven bij Vandaag Inside ‘beetje eng’

4 april 2024 10:27 | sterren | Door Esther Hut

© SBS6

Goedele Liekens schoof gisteravond voor het eerst aan bij Vandaag Inside en de seksuoloog was daar best een beetje zenuwachtig voor. 

 

De mannen van Vandaag Inside zijn ook een beetje ‘berucht’.

Vandaag Inside

Niet iedereen zit erop te wachten om aan te schuiven bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Ze evalueren hun gasten vaak en soms kan je met de grond gelijkgemaakt worden. Daarnaast moet je ook niet op je mondje gevallen zijn, maar in het geval van Goedele Liekens is dat uiteraard niet het geval.

De seksuoloog heeft al aardig wat ervaring met talkshows, maar toch had ze wat kriebels voor haar entree bij Vandaag Inside laat ze weten in de uitzending. “Dit is echt een beetje eng,” zegt ze.

‘Beetje chaos’

Goedele weet wat ze kan verwachten van de mannen, want ze laat weten geregeld te kijken. “Ik kijk soms hoor. Bij de Belgische televisie is alles heel strak en strikt en je bent op alles voorbereid. Hier is het wel een beetje een chaos. Maar ik hou daar wel van.”

Uiteindelijk weet Goedele Liekens zich prima te redden tussen de mannen. Na de uitzending gaf ze zelfs nog toe aan Wilfred dat ze René en Johan wel braaf vond.

Bekijk het fragment hier:

Vandaag Inside is elke werkdag te zien om 21.30 uur op SBS6.

 

Meer over