Gordon ander mens na ongeluk Griekenland

16 September 2015 14:23 | sterren | Door Televizier

Tijdens zijn ziekbed is de zingende presentator tot een aantal belangrijke inzichten gekomen. Via Facebook claimt hij een ander mens geworden te zijn.

Ruim veertien dagen geleden werd Gordon tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Mykonos aangereden door een auto. Hij brak zes ribben, zijn schouderblad en sleutelbeen. Voor zijn herstel was bedrust een noodzaak, iets wat de doorgaans actieve entertainer maar moeilijk kon volhouden.

Veel pijn

Via zijn officiële Facebookpagina deelde Gordon vandaag het laatste nieuws over zijn toestand. De pijn blijkt nog altijd behoorlijk heftig en hij is afgelopen week zelfs nog even op de Eerste Hulp beland. Naar eigen zeggen slaapt hij gelukkig veel en is hij langzaam maar zeker aan de beterende hand.

Waardering

Door zijn verwondingen was Gordon lange tijd volledig afhankelijk van anderen voor zaken als wassen en aankleden: "Dat doet je weer beseffen dat alles in het leven zo betrekkelijk is. Inmiddels kan ik het sinds vanmorgen weer allemaal wel! Ik heb nu meer dan ooit respect voor al die mensen in de zorg. Ik ga me nog meer inzetten voor die groep mensen zodra ik weer 100% op de been ben."

Verandering

Al met al heeft het ongeluk en de tijd op bed een ander mens van hem gemaakt: "Ik ben veranderd sinds die klap, dat voel ik en merk ik aan alles. Ik omarm het leven des te meer en wederom dank ik iedereen alsnog voor al die berichten, kaartjes, bloemen, poffertjes, wafels, gebak, luchtjes, taarten, geluksteentjes, Boeddhabeeldjes, gezondheidsarmbandjes noem alles maar op."

 

 

Meer over