Heftig

Gordon ‘bijna dood’ na stoppen met insuline spuiten

1 augustus 2022 11:29 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Remko de Waal

Gordon is nog steeds fanatiek bezig met zijn strijd tegen de kilo’s, alleen ging hij vorige week iets té ver. Hij was namelijk op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten en moest dat bijna “bekopen met de dood”, zo schrijft de zanger vanmorgen op Instagram.

Ook geeft Gordon een update hoe hij er verder voorstaat met het afvallen.

Moeilijke maand

“Even een update…afgelopen maand was een moeilijke. Rugblessure en een enorme terugval qua diabetes. Lekker naïef om te denken ‘als je zoveel afvalt dan is je diabetes weg’, niet dus,” schrijft de zanger bij een foto waarop zijn torso te zien is.

Gordon dacht dat zijn diabetes minder zou zijn nu hij al zoveel kilo’s kwijt is, maar niets was minder waar. “Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.”

'Voel me super goed'

Al vanaf het begin houdt de zanger zijn volgers op de hoogte van zijn ups en downs in het afvalproces. Nu laat hij weten dat hij al bijna 25 kilo lichter is en zich “super goed” voelt. Om af te vallen volgt Gordon een carnivoordieet en combineert dat met groente en fruit. “Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal, maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar.”

Zijn vele volgers leven in ieder geval mee hem mee en zijn vooral erg trots op het resultaat dat hij nu al heeft gehaald is in de reacties te lezen.

Meer over