Gordon boos op Cornald Maas

20 oktober 2016 16:32 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Gordon noemt Cornald Maas een Judas omdat Cornald twitterde dat hij het raar vindt dat Nooit meer naar huis een nieuw seizoen krijgt en De Jopie Parlevliet show niet.

Cornald Maas twitterde zijn verbazing toen RTL bekend maakte dat er een vervolg komt van Nooit meer naar huis, het programma waarin Gordon mensen mee op reis neemt. Vlak daarvoor was bekend geworden dat het programma van Richard Groenendijk, De Jopie Parlevliet show, juist geschrapt wordt.

Dat laat Gordon niet op zich zitten. Op zijn Facebookpagina schrijft de presentator: „Wat is het toch heerlijk om dit soort berichten te lezen. En dat van een man die als hij mij tegenkomt me omhelst en altijd even vriendelijk is. Hoe noemen we zo iemand ook al weer? Judas toch? Ik lach om meneer Maas met zijn geweldige presentatie kwaliteiten tijdens het Televizier-Ring Gala drie jaar terug. Een blamage was het. Fijn ook dat hij de keuze van Nederland denigrerend betiteld, maar zoals mijn vader altijd zei: Je wordt altijd door een strontkar overreden en nooit door een luxe wagen. Waarvan akte."

Cornald Maas heeft nog niet gereageerd op het commentaar van Gordon.

Meer over