Gordon flink gewond na ongeluk

Gordon is op vakantie in op het Griekse eiland Mykonos aangereden door een auto. De zanger brak 6 ribben, zijn schouderblad en sleutelbeen.

De zanger was op de eerste dag van zijn vakantie lopend op weg naar zijn hotel toen een auto hem van achteren aanreed. De zanger is  van Mykonos overgevlogen naar Athene waar hij in het ziekenhuis herstelt. Gordon was alleen op vakantie, maar volgens de Telegraaf is ex-vriend Patrick onderweg om De Topper bij te staan.

Facebook

Uit de tekst op zijn Facebook-pagina lijkt Gordon zijn gevoel voor humor nog niet verloren.

'Lieve schatten, met tranen in mijn ogen lees en zie en hoor ik alle berichten nav het ongeluk wat ik had in de nacht van donderdag op vrijdag. Wat een heerlijke vakantie moest worden na een intensief half jaar van keihard werken eindigde voor mij in een nachtmerrie. Ik liep terug naar mijn hotel en het enige wat ik nog weet is dat ik wakker werd op een trauma kamer en voor ik het wist in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap, ben zo vreselijk geschrokken maar ben in goede handen. Heb vreselijk veel pijn maar ik leef! Het had veel slechter af kunnen lopen. Van achter aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg maar niet op deze manier! Ik hoop alleen dat ik snel naar huis mag maar met 6 gebroken ribben schijnt vliegen gevaarlijk te zijn, mijn nieuwe programma 'nooit meer naar huis' krijgt nu wel een erg wrange lading pfffffff ik vecht voor een spoedig herstel en dank jullie allemaal voor zoveel liefde en warmte! X Gordon'

 

Reageren