Eerste handreiking

Gordon openhartig over band met Gerard Joling: 'Wie weet ooit'

3 maart 2022 10:40 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Lex van Lieshout
De vriendschap tussen Gordon en Gerard Joling heeft af en toe wat weg van een knipperlichtrelatie, maar het lijkt erop dat de twee het op dit moment weer redelijk kunnen vinden.

Gordon besloot namelijk de eerste stap te zetten na het overlijden van Gerards moeder Janny eerder dit jaar, zo vertelt hij in de podcast Geroezemoes.

Gordon

"Je kan nog zo boos zijn op iemand, en dat ben ik ook na wat hij allemaal heeft geroepen, maar je moeder blijft je moeder. Mijn moeder kende zijn moeder ook heel goed", zo legt hij uit in de podcast van 'roddelkoningin' Fawry. "Ik heb zelfs aangeboden van: hé als je wil dat ik kom, ben ik er voor je. Op dat soort momenten moet je je gevoelens een beetje opzij zetten." 

Gerard Joling

Gerard Joling kon dat op zijn beurt ook enorm waarderen, zo denkt Gordon. "Hij heeft gelijk terug geappt dat hij het heel fijn vond. Ik heb ook bloemen gestuurd en dat is het gewoon. Het eerste contact is daarmee gelegd, dus wie weet."

Geer & Goor

Wacht, teast de presentator hier nu op een vervolg van hun hitshow Geer & Goor, waarin het hysterische tv-duo zich inzet voor het Ouderenfonds? Gordon sluit het in ieder geval niet uit. "Als het ooit nog gebeurt, is het echt het finaleseizoen. Nog één keer. Dan ga ik erover nadenken." 

Meer over